Házirend

Házirend

Házirend Hattyú vendégház Poroszló

Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy Önök pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, maradéktalanul forduljanak a házigazdához .A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének,tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás közvetlen a honalon keresztül, e-mailben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat.

A szállásfoglalás egy vendégéjszaka értékű foglaló befizetésével történik.

Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

Általános lemondás: a megérkezés előtti tizennegyedik napig díjmentes, az érkezés előtti napon az első éjszaka szállásdíját kell megtéríteni.(foglaló ára)

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 (max. 21.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat. Továbbmaradás esetén ha van rá igény és lehetőség (nincs aznapra foglalás) is, egyeztetés után feláron (egy éjszaka 50%-áért)lehetséges!

Kedves leendő vendégünk! 2021 szeptember elseje óta kötelező a papaírformát felváltó digitális vendégkönyv vezetése minden szálláshelyen. Minden megszálló vendégtől elkérjük és beolvassuk a személyi igazolvány , jogosítvány vagy útlevél adatait amely egy zárt rendszerbe kerül feltöltésre. További információk: www.vizainfo.hu/vendegek oldalon találhatóak.

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Az udvar és az épület zárása:

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak.

Dohányzás:

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás ( terasz, szalonnasütő). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Takarítás:

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat,törölköző csere,takarítás. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Igény esetén : ózongenerátoros levegőtisztítást végzünk!!!

Vasalás:

Igény esetén biztosítünk vasalót és vasalódeszkát.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található nagy szemeteskukába,(szelektív szemétgyűjtés) amelyet a vendégház dolgozói figyelnek, és szükség esetén elvisznek!

Étkezés:

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik . A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre gáztűzhely, sütésre gázsütő/( elektromos főzőlap a kisebb házban!) áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék.

Tűzrakás-bográcsozás:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Dézsafürdő használata:

Előre megbeszéltek szerint, saját felelőségre ,a gyerekekre vigyázva, a víz tisztaságára ügyelve történhet! Kérjük ne öntesek bele italokat mert a plusz vízcsere felszámolásra kerül! Fűtés: a vendégház dolgozói fűtik fel a vizet, illetve tisztítják a homokszűrős tisztítás mellett is !

Egyéb:

A pihenésük teljes ideje alatt telefonos ügyeletet tartunk , tehát bármilyen kérdésük, gondjuk van ezen a számon keressenek: +36302903176 

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni

A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel!

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Elérhetőség:

LÁTOGASS MEG

3388 Poroszló, Sarudi út 17. 

HÍVJ BENNÜNKET

+36-30-290-31-76

ÍRJ NEKÜNK

hattyuvendeghaz@gmail.com

Előre egyeztetett időpontban várjuk kedves leendő és visszatérő vendégeinket!

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el